Å 2019

Avresa gick ju djäkligt bra! PerT blev iofs tillbakakallad till incheckningen via högtalarsystemet när vi väl var inne men det var bara en gaspatron som skulle granskas innan den fick tas med ombord. Vi chillade i loungen innan det var dags att lätta. Flygresan gick snabbt. Hämta bil, handla mat, lite öl och ett skrovmål på Frasses innan vi rullade norröver.

Allt flöt ända tills strax innan Svolvarer då det uppenbarade sig en liten man vid horisonten – en polis… Han hade med sig någon form av digital mätutrustning som stod på 68. Det kändes bra tyckte vi. Problemet var bara att 50 tydligen var max. Och om det stod mer än 50 fick man betala …. 6.000 kronor! Hur som helst PerT fick hänga 10 minuter med en trevligare kollega till mätpolisen och blåsa i ett sugrör innan vi fattigare kunde åka vidare. Nåja, det kunde gått värre och polisen kanske kunde haft synpunkter på de gröna burkar som låg och rullade runt Perts fötter. Stämningen i bilen gick iaf ner lite… vi rullade molokna vidare, åt i Svolvaer och rev sen av de sista 20 milen till Å innan vi 22 anlände campen.

This entry was posted in Å 2019. Bookmark the permalink.

One Response to Å 2019

  1. Sanna says:

    Stackars er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *