Å 2019 – igen!!!

Halva teamet kommer nu bege sig ut på en ännu resa med samma destination som tidigare, Å. PerT och Curre med söner Elliot och Philip ska fiska tre dagar och vi kommer skriva lite här om vad vi gör.

Som vi brukar säga – Nu kör vi!!

Hälften av deltagarna rullade från Hässelby runt 06 och resterande hälft anslöt vid Tierp klockan sju. Vi packade om bilarna, sa farväl till tjejerna och rullade vidare norrut med ”Vita blixten”. Vi hann säkert 5 km innan telefonen ringde och Sanna frågade om det var Kurres spö som låg kvar i bilen som gick mot Stockholm och om vi skulle ha det? Snabb fundering… nej, det får bli ett nytt spö!

Philip snarkade som en hel karl medan Elliot streamade ett par avsnitt av nån serie på telefonen.

Det var sjukt avfolkade trakter och ingen vare sig mat eller bensin fanns att tillgå förrän vi rullade in till Ramsele. Vi tankade upp både bil och magar, vi beställde 4 skrovmål och hanterade en potentiell felparkeringsincident innan vi rullade tillbaka till macken för en kaffe innan vi skulle ta oss vidare. Tyvärr var vi tvungna att tömma blåsorna efter lunchen precis när en välfriserad herre lämnade toaletten – herregud vilken stank! Nåväl alla hann in varsin gång innan Elliot utmanade ödet ännu en gång till allas förtjusning. Kurre fixade kaffe och lyckades bränna tassarna så illa att han skrek åt kaffemaskinen att den var ”som en djävla spottkobra”.

Nåväl – vidare norrut med en vaken Philip där bak. Resan gick fort och redan runt halvtre anlände vi Storuman utan några värre vägincidenter. Det värsta var nog norrmannen som körde som Kenny Räikönen eller MC gänget som ville ha fajt.

I Storuman drog vi direkt till Fiskehörnan, köpte spön och lite drag och sen tillbaka till hotellet. Vi chillade i Relaxen en stund innan vi gick upp till restaurangen. Ett parti plump som totaldominerades av PerT. En god middag och sen raskt ner till bingen efter att vi låst in Philip en stund på rummet. Eller att han rättare sagt låst in sig själv😁

This entry was posted in Å med kidz 2019. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *